3a Sessió

07 Jul 2020 / 17:30
Les Cases dels Mestres

En aquesta trobada presencial en funció de l’evolució de la desescalada i de la disponibilitat d’equipaments, a celebrar el dimarts 7 de juliol a les 17:30, continuarem el treball fet fins llavors i conclourem la part més participativa del procés de projecte. L’ordre del dia serà el següent:

  • Resum de la reunió del dia 30 de juny.
  • 1a part: Treball sobre Espais. Continuarem la feina de definició d’espais plantejada a les sessions anteriors. Arribarem a conclusions sobre els aspectes arquitectònics de la proposta, tant a nivell d’espais interiors com d’espais exteriors per tal que els arquitectes els tinguin en compte a l’hora de definir el projecte executiu. 
  • 2a part: Treball sobre Gestió. Continuarem la feina de decisions a nivell de gestió plantejada en la primera sessió, tenint també en compte el debat ciutadà que s’hagi produït al carrer i a les xarxes socials. Es tancaran les directrius que l’equip municipal recollirà per gestionar el procés. Decidirem també si en la fase final de l’obra farem tallers d’autoconstrucció assistida per a materialitzar de forma col·lectiva part dels espais.
  • Conclusions participatives del procés i tancament.

Qui pot participar?

Tothom més gran de 16 anys és benvingut/da. Per tenir un coneixement previ aproximat del nombre de persones que participaran convé fer la inscripció en aquest formulari d’inscripció. S’intentarà acollir també a les persones no inscrites prèviament, sempre segons les limitacions tècniques de la plataforma.

Perquè participar?

En aquestes sessions no només acabarem de definir les característiques de l’equipament habitacional com a edifici, sinó que també decidirem qüestions fonamentals a nivell de gestió, com ara qui tindrà prioritat a l’hora d’aconseguir un habitatge en ell o fins a quin punt els seus espais comuns estaran oberts al jovent de Caldes en general. És un exercici de democràcia i urbanisme participatiu que no és dóna gaire sovint i que no s’hauria de perdre cap persona interessada en el dret i les possibilitats d’accés a l’habitatge.