2a Sessió

30 Jun 2020 / 17:30
Les Cases dels Mestres

En aquesta trobada presencial, a la que podreu accedir mitjançant aquesta mateixa web (http://www.habitatgejovecaldes.cat/) el dimarts 30 de juny a les 17:30, continuarem el treball encetat el dia 16. L’ordre del dia serà el següent:

  • Resum de la reunió del dia 16 de juny.
  • 1a part: Treball sobre Usos. Aquesta part es centrarà el programa d’usos de l’edifici, més enllà dels espais dedicats a l’habitatge. En aquesta sessió continuarem treballant les qüestions plantejades amb anterioritat, mirant d’anar arribant a conclusions.
  • 2a part: Treball sobre Espais. Continuarem la feina de definició d’espais plantejada a la sessió introductòria. Entrarem amb cert detall en els aspectes arquitectònics de la proposta, tant a nivell d’espais interiors com d’espais exteriors. 
  • Conclusions participatives de la segona sessió i tancament.

Qui pot participar?

Tothom més gran de 16 anys és benvingut/da. Per motius tècnics de la plataforma web que farem servir, i per tenir un coneixement previ aproximat del nombre de persones que participaran convé fer la inscripció en aquest formulari d’inscripció. S’intentarà acollir també a les persones no inscrites prèviament, sempre segons les limitacions tècniques de la plataforma.

Perquè participar?

En aquestes sessions no només acabarem de definir les característiques de l’equipament habitacional com a edifici, sinó que també decidirem qüestions fonamentals a nivell de gestió, com ara qui tindrà prioritat a l’hora d’aconseguir un habitatge en ell o fins a quin punt els seus espais comuns estaran oberts al jovent de Caldes en general. És un exercici de democràcia i urbanisme participatiu que no és dóna gaire sovint i que no s’hauria de perdre cap persona interessada en el dret i les possibilitats d’accés a l’habitatge.